55 vragen en antwoorden voor de syndicus

boek 55 vragen en antwoorden voor de syndicusIn het kader van de nieuwe wet op de mede-eigendom verschijnen er de laatste tijd nieuwe of bijgewerkte boeken om zowel de mede-eigenaars als de professionelen uit de vastgoedsector wegwijs te maken in de nieuwe regelgeving. In deze context willen we u zeker dit boek "55 vragen en antwoorden voor de syndicus" niet onthouden. Het is geschreven door deskundige Peter Leyseele en meester Katia Pszeniczko en uitgegeven door Wolters-Kluwer.

In “55 vragen en antwoorden” worden de meest voorkomende probleemsituaties van de syndicus beschreven. Het gaat om problemen met de algemene vergadering, met eigenaars, met derden, met de vereniging van mede-eigenaars. Daarnaast is er ruim aandacht voor de aansprakelijkheid van de syndicus, verzekeringen en schadegevallen.

De methode van vraag en antwoord staat garant voor een kernachtige benadering. Ze moet de gebruiker toestaan om uit complexe regels een correct toegankelijk antwoord te distilleren. Elke vraag krijgt een kernachtig antwoord, gevolgd door een ruime duiding. De auteurs geven telkens een inzicht in de relevante rechtspraak en kaderen de probleemsituaties -waar relevant- in de nieuwe wet op de mede-eigendom.

Het boek telt 260 blz., kost 77€ en is bestelbaar per email aan deskundige Peter Leyseele.

Een ander boek van de hand van dezelfde auteur is het Testaankoop boek: Mede-eigendom in de praktijk 2.

Andere artikels over de Algemene Vergadering

Hoe bereid je een AV niet voor? Taken van de voorzitter van de AV
Teveel aan volmachten op de AV Commissaris van de rekeningen - taakbeschrijving
Wettelijke voorschriften AV Gehuwden beiden op de AV?
AV voor ontslag syndicus Geluidsopname van de AV
   

Gratis abonneren
Opmerking: dit artikel kan bijgewerkt worden aan de hand van nieuwe bevindingen. Als u het in de toekomst opnieuw wil lezen, bekijk dan de meest recente on-line versie. (Gebruiksvoorwaarden)

© 2010-2018 Quimmo.be

Fantastisch boek.

Fantastisch boek.