Testaankoop boek: Mede-eigendom in de praktijk 2, de gewijzigde wet

Testaankoop - mede-eigendom in de praktijkDe mede-eigendom bepaalt steeds meer het huidige woonbeeld en een steeds grotere groep van mensen wordt er mee geconfronteerd. Appartementsmede-eigendom is voor velen echter een complexe materie. Een materie die onderhevig is aan voortdurende veranderingen en wijzigingen  waaraan ook de wet op de gedwongen mede-eigendom van gebouwen of groepen van gebouwen niet ontsnapt.

 

De wet is inmiddels aan haar derde wijziging toe, die gepubliceerd is op 2 juni 2010 en  op 1 september 2010 in voege is getreden.

Dit praktijkgerichte boek "mede-eigendom in de praktijk 2, de gewijzigde wet" heeft tot doel u opnieuw te helpen een antwoord te vinden op de vele vragen waarmee u als mede-eigenaar, huurder, syndicus, ... thans zou worden geconfronteerd.

Het boek telt 174 bladzijden en is een uitstekende basis voor zowel de nieuwe mede-eigenaar die nog geen idee heeft hoe een mede-eigendom functioneert, als voor de meer ervaren leden van de raad van mede-eigendom die op zoek zijn naar meer gedetailleerde informatie ter ondersteuning. Naast een algemene beschrijving van wat een mede-eigendom precies inhoudt, vindt u zeer praktische hoofdstukken terug. Zo leest u bijvoorbeeld welke aansprakelijkheid de verschillende partijen hebben en wat de spelregels zijn voor procedures voor de rechtbank.

Ook voor wie een mede-eigendom in nieuwbouw koopt is er een interessant hoofdstuk waar in gegaan wordt op de Woningbouwwet, de voorlopige en definitieve opleveringen, enz. De relevante wetteksten vindt u in de voetnota's van de verschillende thema's.

Het boek is van de hand van onze partner deskundige Peter Leyseele (zie ook "55 vragen en antwoorden voor de syndicus") en meester Deborah Dobson, wat misschien nog interessanter is voor de vrijwillge syndicus.

Het boek kan besteld worden via Test Aankoop op deze link of telefonisch op het nummer 02 542 3200.


Gratis abonneren
Opmerking: dit artikel kan bijgewerkt worden aan de hand van nieuwe bevindingen. Als u het in de toekomst opnieuw wil lezen, bekijk dan de meest recente on-line versie. (Gebruiksvoorwaarden)

© 2010-2018 Quimmo.be

Is dit boek recenter dan het

Is dit boek recenter dan het boek "55 vragen en antwoorden voor de syndicus"? Bedankt, Emmerdeuse